SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup România – Elveția: A început amenajarea terenului cu zgură din sala Polivalentă din Cluj. Imagini inedite

Fed Cup România – Elveția: A început amenajarea terenului cu zgură din sala Polivalentă din Cluj. Imagini inedite

fed cup romania echipa tenis

Doar o săptămână ne desparte de meciul din Fed Cup dintre România și Elveția, așa că în Polivalenta clujeană a început deja montarea suprafeței de zgură.
Pentru că fetele au ales să joace pe zgură și au ținut să evolueze în fața publicului clujean, unul de excepție pentru toate sporturile, nu doar pentru tenis, în orașul ardelean au început pregătirile pentru meciul cu Elveția. Evident, a început deja amenajarea suprafeței, pentru că în două-trei zile se vor începe antrenamentele. Și nu e deloc simplu să transformi parchetul în zgură, pentru că întâi trebuie pusă o suprafață de lemn, apoi trebuie aplicată zgura. Și aceasta nu oricum, ci e obligatoriu să fie perfect întinsă din motive pe care le bănuiți.

CITEȘTE ȘI: Componența echipelor de Fed Cup ale României și Elveției.

Meciul dintre România și Elveția va avea loc în weekend-ul viitor și contează pentru barajul de calificare în Grupa Mondială a Fed Cup. După cum ați văzut din componența echipelor, e de așteptat să asistăm la o victorie fără emoții a formației noastre, care va fi condusă chiar de liderul mondial, Simona Halep.

Vedeți mai jos câteva fotografii postate pe pagina de Facebook de Ovidiu Blag, unul dintre cei mai cunoscuți și mai valoroși ziariști clujeni de sport.Leave a Reply

Top