SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup România – Elveţia: Sorana Cîrstea, dezamăgită după desemnarea titularelor: “Dacă vrea să bat din palme, bat din palme”

Fed Cup România – Elveţia: Sorana Cîrstea, dezamăgită după desemnarea titularelor: “Dacă vrea să bat din palme, bat din palme”

sorana cirstea tie break tens

Nominalziarea Irinei Begu în meciurile de simplu a stârnit, aşa cum era de aşteptat, supărarea Soranei Cîrstea care, cel puţin conform clasamentului, era jucătoarea numărul 2 din echipă. Ea nu şi-a putut ascunde dezamăgirea la conferinţa de presă de după stabilirea ordinii meciurilor.
“Normal, mă aşteptam să joc, aceasta era prima idee, având în vedere că eram a doua, însă tot timpul am spus-o: căpitanul decide. Am venit la FedCup, nu a contat că am fost prima, a doua, a patra. Atât timp cât am fost sănătoasă, m-am prezentat şi m-am pus la dispoziţia căpitanului şi la dispoziţia echipei. Sunt aici pentru ce are nevoie echipa. Dacă vrea să joc simplu, joc simplu, dacă vrea să joc dublu, joc dublu, dacă vrea să bat din palme, bat din palme. Sunt aici pentru ce are nevoie echipa şi România”, a declarat Cîrstea, într-o conferinţă de presă.

CITEŞTE ŞI: Ordinea meciurilor din întâlnirea de Fed Cup România – Elveţia.

Fiind om, e posibil că s-a gândit şi că nominalizarea Irinei s-a făcut şi la intervenţia Simonei Halep, care este prietenă cu Begu şi deloc apropiată de Sorana, lucru pe care cele două nici nu îl mai ascund. De altfel, Simona a şi declarat azi, la DigiSport, că în opinia ei, Irina e mai valoroasă pe zgură: “Nu ştiu cum o ia fiecare, însă Irina are un joc complet pe zgură şi domnul Segărceanu cu siguranţă s-a gândit la acest lucru, a analizat toate momentele din această săptămână, din aceşti ani şi aşa a considerat dumnealui, el a luat decizia. Eu sper să fie o decizie bună, să câştigăm ambele meciuri sâmbătă şi apoi o să fie bine”, a spus Halep la DigiSport.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Simona Halep a făcut un popas de două zile în drum spre Indian Wells. Doi foști lideri mondial sunt în același loc

Influenţa Simonei la echipă este foarte mare, iar primul semnal că dorineţele ei suntn lege este dat de faptul că la această confruntare jucătoarele au putut veni cu antrenorii personali. Ceea ce Segărceanu declara că nu mai permite, această regulă fiind aplicată la precedentul meci, cel cu Canada, dar dispărând acum.
Florin Segărceanu căpitanul nejucător al echipei, este cel în capul căruia s-au spart toate oalele, căci a trebuit să explice cum a făcut alegerea numărului 2: “A fost o decizie dificilă, este un raţionament din punct de vedere tactic puţin, poate şi din punct de vedere al jocului. Personal, în momentul acesta, cred că acest teren e puţin mai bun pentru Irina, pentru stilul ei de joc şi la fel din punct de vedere tactic, noi trebuie să pregătim şi meciul foarte serios. Nu ne gândim că o să câştigăm primele trei puncte, ne gândim să abordăm toate cele cinci meciuri cu seriozitate şi, bineînţeles, în cazul în care va fi nevoie şi de un meci decisiv la dublu, dublul principal este format din Irina şi Simona”, a afirmat Segărceanu.Leave a Reply

Top