SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Imagine inedită cu Darren Cahill din 1991, când avea 26 de ani şi era jucător profesionist

FOTO: Imagine inedită cu Darren Cahill din 1991, când avea 26 de ani şi era jucător profesionist

Simona Halep, la antrenament australian open darren cahill

Darren Cahill este unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori din tenisul mondial. dar el a fost şi un jucător de tenis destul de valoros.
Cunoscut acum pentru performanţa de a fi dus trei jucători, Lleyton Hewitt, Andre Agassi şi Simona Halep pe primul loc în clasamentul mondial, australianul Darren Cahill a fost jucător profesionist de tenis. El a ocupat în 1989 chiar locul 22 în clasamentul ATP de simplu. În acelaşi an, a urcat pe poziţia a 10-a la dublu.

În carieră, Darren Cahill, care s-a născut la 2 octombrie 1965, a cucerit trei trofee la simplu. Ultimul dintre acestea a venit în 1991, la San Francisco, an din care vedeţi şi fotografia de mai jos, cu Darren în acţiune.

Cu o înălţime de 1.88 m, Cahill s-a simţit foarte bine pe terenurile rapide. De altfel, acolo a obţinut şi cele mai bune performanţe, jucând finala semifinala de simplu la US Open 1988 (a pierdut în faţa lui Mats Wilander, care avea să câştige şi titlul), dar şi finala de dublu de la Australian Open 1989, unde a făcut pereche cu compatriotul său, Mark Kratzmann. Nu a avut o carieră foarte lungă ca jucător, retrăgându-se din activitate în 1995, la vârsta de 30 de ani, din cauza problemelor cronice la genunchi şi a celor 10 operaţii efectuate de-a lungul carierei.

Mai jos, aşa cum spuneam, puteţi vedea cum arăta jucătorul Darren Cahill, căci pe antrenorul Darren Cahill îl ştim cu toţii din fructuoasa perioada petrecută alături de Simona Halep.
darren cahill jucator tenis
Darren Cahill în acţiune în 1991 (foto: Twitter)

Leave a Reply

Top