SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTOGALERIE: Imagini de la super-petrecerea dată de Sorana Cîrstea la împlinirea a 28 de ani

FOTOGALERIE: Imagini de la super-petrecerea dată de Sorana Cîrstea la împlinirea a 28 de ani

sorana cirstea zi de nastere 28 de ani

Sorana Cîrstea, a doua jucătoare a României în clasamentul WTA, unde ocupă locul 34, împlinește azi 28 de ani. Motiv de petrecere alături de prieteni într-un club bucureștean.
După ce vineri seară a asistat din tribunele Sălii Polivalente la uluitoarea victorie – prin diferența de scor – obținută de CSM București în fața franțuzoaicelor de la Metz (34-21) în sferturile Ligii Campionilor la handbal, Sorana Cîrstea, care e legitimată la clubul bucureștean, a dat fuga acasă pentru a se pregăti de petrecerea care urma să înceapă în clubul bucureștean Loft. Alături i-au fost prieteni apropiați din lumea tenisului. Printre ei îi veți recunoaște pe Andreea Mitu, Luana Rednic sau Andrei Cociașu. Cu toți a petrecut chiar din primele secunde ale împlinirii celor 28 de ani, căci distracția a început spre miezul nopții de vineri spre sâmbătă.

Sorana se află în aceste zile într-o perioadă de pauză. Prima competiție la care va participa este meciul de Fed Cup cu Elveția, de la Cluj, de peste două săptămâni.

Vă invit să vedeți în continuare câteva fotografii de la petrecerea Soranei.
sorana cirstea zi de nastere 28 de ani
Sorana Cirstea e gata de petrecere

sorana cirstea zi de nastere 28 de ani
Părul rezistă

sorana cirstea zi de nastere 28 de ani
Sorana Cirstea, alaturi de prietenii ei, la implinirea a 28 de ani

sorana cirstea zi de nastere loft
Sorana Cirstea, alaturi de Andreea Mitu, Andrei Cociașu si Luana Rednic, la petrecerea de la Loft

sorana cirstea zi de nastere 28 de ani
Sorana Cirstea, alaturi de Andrei Cociasu

sorana cirstea zi de nastere 28 de ani
Luana Rednic este o prietena foarte buna a Soranei


CITEȘTE ȘI:  Simona Halep a coborât pe locul 5. Patricia Țig ocupă cea mai bună poziție din carieră. Iată româncele din clasamentul WTA

Leave a Reply

Top