SUNTETI AICI
ACASA > International > Novak Djokovic a rămas fără antrenori: s-a despărţit de doi într-o săptămână

Novak Djokovic a rămas fără antrenori: s-a despărţit de doi într-o săptămână

djokovic stepanek

Fost lider al clasamentului mondial, sârbul Novak Djokovic trece printr-o perioadă foarte proastă, în care ia decizii radicale, dar nu neapărat folositoare.
Ajuns acum pe locul 13 în lume, el nu doar că nu joacă, pentru că este accidentat, dar şi-a concediat şi antrenorii. Primul care a părăsit corabia a fost Andre Agassi. Americanul, şi el fost număr 1 ATP, a anunţat săptămâna trecută că nu mai poate continua colaborarea cu jucătorul sârb începută acum 10 luni. El a menţionat în declaraţia sa pentru ESPN diferenţe de viziune asupra tenisului, nedorind să comenteze mai mult.

A doua despărţire a avut loc ieri, când printr-un comunicat, Novak Djokovic a anunţat că se desparte şi de Radek Stepanek, cehul cu care colabora din luna noiembrie 2017. Evident, anunţul a fost făcut printr-un comunicat pompos publicat pe site-ul său, în care sârbul explica marea pierdere pe care o suferă prin despărţirea de ceh, că doar aşa sunt comunicatele de genul ăsta. Mai că te întrebi de ce s-au mai despărţit dacă se înţelegeau aşa bine cum rezultă din cuvintele de despărţire…

Cert e că acum, Djokovic se pregăteşte la perete sau din amintiri pentru turneul de la Monte Carlo, unde ar vrea să revină, căci nu mai are pe nimeni cunoscut lângă el.

Leave a Reply

Top