SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Se știe componența echipei de Fed Cup a României pentru meciul cu Elveția

Se știe componența echipei de Fed Cup a României pentru meciul cu Elveția

hora bucuriei fed cup echipa romania

Cu două săptămâni înaintea meciului România – Elveția, din barajul de promovare în Grupa Mondială I a Fed Cup, căpitanul nejucător al echipei noastre, Florin Segărceanu, știe deja echipa.
De altfel, el a și anunțat-o într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor. ”Am fost și la Indian Wells, să știu programul lor exact și care sunt preferințele și din punctul de vedere al suprafeței. În momentul de față, echipa clară este cu Simona, Sorana, Irina și Miki. Ele sunt cele patru jucătoare care au confirmat și care vor veni la Fed Cup sperând că până atunci totul o să fie OK”, a declarat Segărceanu în interviul citat.

Așadar, cele mai valoroase patru jucătoare din clasamentul WTA, Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Mihaela Buzărnescu, se vor afla pe zgura ce va fi amplasată săptămâna viitoare în sala Polivalentă din Cluj și vor lupta pentru revenirea între cele mai valoroase 8 echipe de Fed Cup ale lumii.
Dacă Simona Halep va juca sigur două meciuri de simplu, a doua titulară din meciurile de simplu va fi aleasă între Sorana Cîrstea și Irina Begu, în funcție de forma arătată la antrenamentele de la Cluj. Echipa de dublu ar trebui să fie compusă, la prima vedere, din Irina Begu și Mihaela Buzărnescu, cele două fiind jucătoarele cel mai bine clasate în ierarhia mondială a specialității. Dar la ce diferență de valoare pare a fi între cele două formații e posibil ca meciul de dublu nici să nu se mai joace.

CITEȘTE ȘI:  Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinala turneului ITF de la Guaraja

Leave a Reply

Top