SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > WTA Istanbul 2018: Patru românce vor juca pe tabloul principal sau în calificări. Iată cine și contra cui

WTA Istanbul 2018: Patru românce vor juca pe tabloul principal sau în calificări. Iată cine și contra cui

tablou wta istanbul

Chiar dacă toți ochii vor fi pe turneul de la Stuttgart săptămâna viitoare în tenisul feminin, multe românce vor juca și la Istanbul.

Dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, turneul WTA de la Istanbul reunește pe tabloul principal sau pe cel din calificări patru românce: câte două pe fiecare.

CITEȘTE ȘI: Cu cine va juca Simona Halep la Stuttgart
În calificări le avem pe Gabriela Ruse și pe Alexandra Dulgheru. Ruse va juca în primul tur cu sârboaica Dalia Jakupovic, cap de serie numărul 5. Alexanda Dulgheru, desemnată favorită 12, o va întâlni pe olandeza Bibiane Schoops.

Pe tabloul principal le avem pe Sorana Cîrtea și Irina Begu. Sorana e cap de serie 6 și va juca împotriva Yuliei Putintseva, din Kazakstan.

Irina e favorită 7 și va juca în primul tur contra unei jucătoare din calificări.

La acest turneu, cap de serie numărul 1 este Caroline Wozniacki. O decizie normală a danezei de a juca în Turcia, din moment ce ani buni a avut contract de sponsorizare cu Turkish Airlines.Leave a Reply

Top