SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Stuttgart 2018: Simona Halep, învinsă clar în sferturi

WTA Stuttgart 2018: Simona Halep, învinsă clar în sferturi

simona halep stuttgart 2

Simona Halep nu s-a simțit deloc bine pe zgura de la Stuttgart, așa că înfrângerea din sferturile de finală a venit ca o eliberare.
De când a început turneul de la Stuttgart Simona Halep a părut că e în Germania mai mult din obligație. A declarat de fiecare dată că nu se poate acomoda cu suprafața, că nu s-a putut antrena, iar Coco Vandeweghe a profitat de acest lucru. Americanca s-a impus mai ușor decât își imagina chiar și ea, cu scorul de 6-4, 6-1, calificându-se astfel în semifinale. Totul a durat o oră și 14 minute.

Pentru Simona Halep urmează, după o săptămână de pauză, turneul de la Madrid, unde se simte ca peștele în apă. Ea e campioana ultimelor două ediții ale competiției patronate de Ion Țiriac și va fi prezentă în Capitala Spaniei la mai multe acțiuni promoționale în zilele de dinaintea începerii competiției.

Chiar dacă a pierdut în sferturi, Simona nu va pierde primul loc în clasamentul mondial de luni încolo.CITEȘTE ȘI:  BRD Bucharest Open: Gabriela Ruse s-a calificat în optimi și va reveni în Top 300 WTA

Leave a Reply

Top