SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Mutua Madrid 2018: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Marius Copil și Florin Mergea vor juca miercuri. Iată de la ce oră

Mutua Madrid 2018: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Marius Copil și Florin Mergea vor juca miercuri. Iată de la ce oră

simona halep madrid

Simona Halep va reveni pe teren marți, în turul secund al turneului de la Madrid. De asemenea, vor mai juca Sorana Cîrstea, la simplu și la dublu, Marius Copil și Florin Mergea.Simona Halep, liderul clasamentului mondial, va juca în turul secund contra belgiencei Elise Mertens. Partida va începe în jurul orei 14.30, fiind a doua pe arena centrală Manolo Santana. Meciul va fi televizat în direct pe DigiSport.

Tot la simplu, Sorana Cîrstea va evolua, în jurul orei 17.00, cu rusoaica Daria Kasatkina. Partida este a treia a zilei, pe terenul 4. De asemenea, Sorana va juca și la dublu, alături de spaniola Sara Sorribes-Tormo.

Și în proba masculină de simplu vom avea emoții. Marius Copil, jucător venit din calificări, va juca, de la ora 15.00, cu germanul Jan-Lennard Struff. Apoi, îl vom revedea pe teren pe Florin Mergea în proba de dublu, acolo unde face pereche cu canadianul Daniel Nestor. Cei doi vor juca împotriva perechii Fabio Fognini/ Diego Schwartzman.

Leave a Reply

Top