SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros 2018: Mihaela Buzărnescu, prima victorie la un Grand Slam!

Roland Garros 2018: Mihaela Buzărnescu, prima victorie la un Grand Slam!

Mihaela Buzărnescu s-a calificat pentru prima dată în turul secund al unui turneu de Grand Slam, la Roland Garros 2018

Mihaela Buzărnescu s-a calificat fără emoţii în turul secund la Roland Garros 2018. Pentru româncă a fost o victorie mare, pentru că este prima din carieră la un turneul de Grand Slam!
În primul tur al turneului d la Roland Garros 2018, Mihaela Buzărnescu a învins-o cu scorul de 6-3, 6-3, după o oră şi 26 de minute de joc, pe americanca Vania King.

Următoarea adversară a Mihaelei va fi suedeza Rebecca Peterson, ocupanta locului 97 mondial, în faţa căreia românca a câştogat ambele meciuri disputate.Mihaela Buzărnescu e la prima victorie pe tabloul principal al unui Grand Slam

La 30 de ani, Mihaela Buzărnescu trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii de jucătoare de tenis. Ea se află la prima calificare în turul secund al unui turneu de Grand Slam. Până acum, Mihaela mai jcuase de douăori pe tablourile principale ale unor competiţii de Mare Şlem, anul trecut, la US Open, şi anul acesta, la Australian Open. De fiecare dată, însă, a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki. Singura participare la Roland Garros pentru Buzărnescu fusese cea din 2012, când s-a oprit în calificări.

CITEȘTE ȘI:  Virginia Ruzici a dezvăluit care este rolul lui Ion Țiriac în echipa Simonei Halep

Leave a Reply

Top