SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros 2018: Ce a purtat Serena Williams la revenirea la un turneu de Grand Slam. Iată cum s-a descurcat în primul tur

Roland Garros 2018: Ce a purtat Serena Williams la revenirea la un turneu de Grand Slam. Iată cum s-a descurcat în primul tur

Serena Williams a socat cu tinuta ei Cat Woman neagră de la Roland Garros 2018

Americanca Serena Williams a revenit la un turneu de Grand Slam după ce a născut. S-a calificat în turul secund la Roland Garros 2018. Nu a jucat ca pe vremuri, dar a șocat prin costumul purtat.
Primul meci la un turneu de Grand Slam după ce a născut în septembrie 2017 a fost pentru Serena Williams unul care a atras toate privirile. Ea a învins-o cu scorul de 7-6, 6-4 pe Kristyna Pliskova și chiar dacă jocul ei nu a mai fost ca pe vremea când domina circuitul, tot a jucat cu tribune pline. Spectatorii au fost fascinați de costumul ei făcut de Nike, un fel de Cat Woman a tenisului.
Serena Williams a socat cu tinuta de la Roland Garros 2018
Serena Williams a purtat un costum negru, mulat, la prima apariție la Roland Garros 2018

În turul secund, Serena Williams, campioană la Roland Garros în 2002, 2013 şi 2015, va juca împotriva favoritei 17, australianca Ahleigh Barty.

Tot marți a jucat în primul tur și Maria Sharapova. Rusoaica a avut parte de o chinuială pe cinste în fața olandezei Richel Hogencamp, pe care a învins-o cu scorul de 6-1, 4-6, 6-3.

Maria Sharapova a purtat o tinuta albastra la Roland Garros 2018
Maria Sharapova s-a calificat in turul secund la Roland Garros 2018

CITEȘTE ȘI:  Alexandra Dulgheru s-a calificat in optimi la Roma

Leave a Reply

Top