SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros 2018 – declarații Simona Halep: ”Sunt o jucătoare mai bună ca anul trecut”

Roland Garros 2018 – declarații Simona Halep: ”Sunt o jucătoare mai bună ca anul trecut”

Simona Halep, in timpul ultimului antrenament la Roland Garros

Simona Halep joacă prima oară la Roland Garros din postura de lider mondial, iar acest lucru o face și mai atractivă pentru ziariștii francezi. Românca a a dat mai multe declarații pentru ”L’Equipe”.
“Am fost obosită după semifinala de la Roma, dar nu e vorba de o accidentare. Mi-a mers bine, nu am dureri. M-am odihnit câteva zile şi acum mă antrenez din greu. Mă simt pregătită să încep turneul. Este extraordinar să revin aici, îmi place foarte mult să joc la Roland Garros şi să vin la Paris. De asemenea, vin aici în vacanţe. Iubesc acest oraş”, a declarat Simona Halep pentru lequipe.fr.

CITEȘTE ȘI: Adversarii jucătoarelor din România la Roland Garros 2018
Românca va intra în turneu din postura de finalistă și a recunoscut că va avea o presiune suplimentară din acest motiv. ”Ştiu că fiecare meci va fi foarte dificil. Este un Grand Slam, sunt doar cele mai bune jucătoare. Nu mă gândesc la titlu, e foarte departe. Mă gândesc numai la prima mea adversară. Voi vedea zi după zi. Anul trecut, nu aveam multe puncte de apărat, acum e un pic diferit. În acest an, vin cu această presiune, dar nu vreau să mă concentrez asupra ei. Am mai multă încredere în acest an, pentru că am reuşit un mare rezultat anul trecut. Asta nu înseamnă că voi face la fel sau mai bine. Cred că sunt o jucătoare mai bună ca anul trecut, sunt mai puternică din punct de vedere psihic. Am muncit mult şi am progresat. Eu vreau doar să mă concentrez pe ceea ce am de făcut şi să devin şi mai bună. Rezultatele vor veni dacă voi juca mai bine”, a mai spus Simona Halep.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep s-a antrenat ieri la Las Vegas și cu Andre Agassi și cu Steffi Graf (VIDEO)

Simona Halep, alaturi de invingatoarea ei din finala de la Roland Garros 2017, Jelena Ostapenko, la festivitatea de premiere
Simona Halep, alaturi de Jelena Ostapenko, după finala de la Roland Garros 2017
Simona Halep se bucură de revenirea Serenei Williams

Simona Halep este încântată de revenirea în competiţii a americancei Serena Williams: “Este extraordinar pentru tenis că ea a revenit. Poate că are nevoie de un pic mai mult timp pentru a se reacomoda cu turneele, cu jocul în fiecare zi. Ei i-am spus deja, cred că poate reveni şi câştiga din nou turnee. Ştie să gestioneze presiunea, este în competiţie de atât de mult timp. Va reveni şi va fi puternică.”

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams a inceput antrenamentele pe zgura de la Roland Garros
Serena Williams se antreneaza de cateva zile la Roland Garros

Leave a Reply

Top