SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros 2018: Nick Kyrgios s-a retras înaintea competiției. Ar fi putut juca împotriva lui Marius Copil

Roland Garros 2018: Nick Kyrgios s-a retras înaintea competiției. Ar fi putut juca împotriva lui Marius Copil

Australianul Nick Kyrgios este unul dintre cei mai controversați jucători din circuitul mondial ATP

Turneul de la Roland Garros a rămas fără un jucător important de pe tabloul de simplu. Australianul Nick Kyrgios a ajunțat că e nevoit să se retragă.
Ocupant al locului 23 ATP, australianul Nick Kyrgios a anunţat, pe Twitter, motivul retragerii. “Din păcate trebuie să mă retrag de la ediţia din acest an a French Open. Am discutat cu echipa mea şi cu medici şi considerăm că este prea riscant pentru mine să joc eventuale meciuri de cinci seturi pe zgură, mai ales având în vedere faptul că nu am mai jucat un meci de simplu de aproape două luni. Am muncit mult pentru a fi pregătit şi îmi doream cu disperare să joc la Roland Garros, un turneu special pentru mine, dar pur şi simplu nu am mai avut timp. O suprasolicitare bruscă a cotului meu ar putea să mă întoarcă de unde am pornit şi este ceva ce nu pot şi nu voi risca, sezonul pe iarbă fiind foarte aproape. Vestea bună este că în sfârşit nu mai am dureri, muncesc mult şi mă simt bine la antrenamente”, a explicat Kyrgios în mesajul său.
Kyrgios ar fi putut să joace în turul secund cu Marius Copil. În primul tur, australianul ar fi trebuit să îl întâlnească e compatriotul său, Bernard Tomic, venit din calificări. Învingătorul acestui meci ar fi trebuit să joace în turul secund contra câștigătorului meciului dintre Marius Copil și italianul Marco Cecchinato.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Sara Errani a cucerit primul trofeu: a câştigat titlul de dublu la Roland Garros alături de Roberta Vinci

Leave a Reply

Top