SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros 2018: Simona Halep, declarații după calificarea în turul 3: ”Încerc să mă bucur de moment”

Roland Garros 2018: Simona Halep, declarații după calificarea în turul 3: ”Încerc să mă bucur de moment”

Simona Halep, în actiune la Roland Garros 2018

Simona Halep s-a calificat fără probleme în turul al treilea la Roland Garros 2018. Ea a avut timp să facă un popas și în studioul Eurosport, unde a vorbit despre cum se simte, ce speranțe are și cum abordează actuala ediție a turneului de Grand Slam de la Paris.
“Categoric a fost mai bine decât în primul tur, din punct de vedere emoţional. A fost mai uşor pentru că m-am obişnuit cu acel teren şi primul tur al unui Grand Slam este mereu dificil. Nu a fost uşor, dar după ce te obişnuieşti cu ritmul apoi simţi jocul”, a spus Halep în studioul Eurosport de la Roland Garros după victoria cu 6-2, 6-1 obținută în fața americancei Taylor Townsend.

Liderul clasamentului mondial a precizat că pentru ea este de fiecare dată emoţionant să joace pe terenul central de la Roland Garros. “Ca în fiecare an, este foarte emoţionant când păşesc pe terenul central, am câştigat în urmă cu zece ani la junioare. Încerc să mă bucur de moment, nu vreau să pun presiune asupra mea, ştiu că a fost foarte bine anul trecut, dar asta nu înseamnă că va fi aşa în fiecare an. Iau lucrurile zi cu zi, meci cu meci”, a mai spus ea.

România are trei jucătoare calificate în turul al treilea la Roland Garros 2018: Simona Halep, Irina Begu și Migaela Buzărnescu.Leave a Reply

Top