SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros 2018 – program români: Mihaela Buzărnescu va juca vineri în turul 3. Iată de la ce oră

Roland Garros 2018 – program români: Mihaela Buzărnescu va juca vineri în turul 3. Iată de la ce oră

Mihaela Buzarnescu vine la Roland Garros din postura de campioana de dublu la Strasbourg

Mihaela Buzărnescu e singura româncă din programul de simplu al zilei de vineri de la Roland Garros 2018. Mai avem însă trei meciuri cu români la dublu.
Mihaela Buzărnescu va juca vineri pentru prima dată în turul al treilea al unui turneu de Grand Slam. Adversară în această premieră îi va fi una dintre cele mai în formă tenismene pe zgură din acest sezon, Elina Svitolina, cap de serie numărul 4 la Paris. meciul din turul al treilea al turneului de la Roland Garros 2018 va avea loc vineri, de la ora 14.00, fiind al doilea pe terenul 1.

Aceeași Mihaela Buzărnescu a juca vineri și în primul tur al probei de dublu mixt, unde face pereche cu finlandezul Henri Kontinen. Ei vor întâlni perechea Yifan Xu/ Oliver Marach, cap de serie 3, în al patrulea meci de pe terenul 9.

La dublu feminin, Sorana Cîrstea şi spaniola Sara Sorribes Tormo vor juca în turul doi cu Svetlana Kuznetsova și Lucie Safarova de la ora 12.00, pe terenul 3.

În fine, Irina Begu şi chinezoaica Qiang Wang vor juca în primul tur la dublu, contra perechii Petra Martic/ Maria Sakkari. Meciul va fi în jurul orei 17.30.Leave a Reply

Top