SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep a anunțat la ce turneu pe iarbă va juca înainte de Wimbledon

Simona Halep a anunțat la ce turneu pe iarbă va juca înainte de Wimbledon

simona halep madrid 1

Când ești tenismen profesionist, programul se face cu mult timp înainte. Așa că atunci când te afli în mijlocul sezonului de zgură știi deja programul din sezonul de iarbă. Astfel, Simona Halep știe deja la ce turneu va juca înaintea Wimbledonului.
Adevărul e că atunci când ești lider mondial prea multe surprize nu pot apărea în programul tău. Adică nu trebuie să fii mare specialist ca să știi că va bifa toate turneele importante, singurele semne de întrebare existând între alegerea diverselor competiții de dinaintea unor turnee de Grand Slam, care sunt relativ apropiate ca valoare și la care se participă doar pentru acomodarea cu suprafața și pentru a fi cât mai în formă pentru Grand Slam-ul care urmează și care, până la urmă, reprezintă obiectivul perioadei. Acolo contează mult cât de convingători sunt organizatorii, sau dacă sportivul are o afinitate specială pentru acele locuri.

Revenind la Simona Halep, ea va participa, ca și anul trecut, la un singur turneu pe iarbă înaintea Grand Slam-ului de la Wimbledon, programat în perioada 2-15 iulie. Acesta este turneul de la Eastbourne, care va avea loc între 22 şi 30 iunie. Aceasta e singura competiție la care românca s-a înscris pe iarbă în pre-sezonul Wimbledon.

Simona a participat și anul trecut la Eastbourne, fiind învinsă în sferturi de Caroline Wozniacki. Și daneza va participa anul acesta la competiție.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close