SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Simona Halep, aşa cum nu o vedeţi prea des. A fost sufletul petrecerii la ziua lui Cosmin Hodor – FOTOGALERIE

Simona Halep, aşa cum nu o vedeţi prea des. A fost sufletul petrecerii la ziua lui Cosmin Hodor – FOTOGALERIE

simona halep petercere cosmin hodor

Simona Halep este un model de seriozitate în pregătire, dar când e vremea distracţiei ştie să fie sufletul petrecerii. Ea a făcut show la ziua de naştere a lui Cosmin Hodor, unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai săi, care este şi directorul său de comunicare.
Pentru că a împlinit 40 de ani, Cosmin Hodor, sărbătoritul serii, a decis să organizeze o petrecere de pomină, cu temă. Aceasta nu a fost greu de ales, având în vedere că el s-a născut în 1978: „Stars of 70’s”. Invitaţii s-au îmbrăcat corespunzător, aşa că fotografiile publicate pe diverse reţele de socializare au făcut senzaţie. Simona Halep a ales o ţinută retro, la care a asortat o bentiţă albă şi nu s-a sfiit să se transforme în chitaristă atunci când a ajuns în faţa unui portret al legendarului John Lennon. A fost „acompaniată” la rachetă de sărbătoritul serii, Cosmin Hodor.

Liderul clasamentului WTA nu a fost singura reprezentantă a tenisului care a fost invitată la această petrecere. Alături de ea s-au mai aflat Irina Begu, Andrei Pavel, Alina Tecşor şi soţul ei, Theo Cercel, sau Andrei Cristofor.

Pentru Simona aceasta a fost ultima petrecere pentru o perioadă lungă. Ea a plecat marţi la Madrid, acolo unde mâine va participa la un tuneu caritabil de o zi, alături de Serena Williams şi de Victoria Azarenka. Pe lângă cele trei jucătoare amintite, vor mai participa spaniola Carla Suarez Navarro şi tenismenii Lucas Pouille, Feliciano Lopez, Fernando Verdasco plus un al patrulea jucător ce va fi anunţat ulterior.
simona halep petercere cosmin hodor
Simona Halep, alaturi de Irina Begu si Alina Tecsor Cercel

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, la revenirea în România: ”Andrei Pavel cred că va face parte din echipă”
simona halep petercere cosmin hodor
Simona Halep, alaturi de membrii echipei ei, Theo Cercel si Andrei Cristofor

simona halep petercere cosmin hodor
Simona Halep, alaturi de Andrei Pavel, Irina Antonie si de sarbatoritul Cosmin Hodor

simona halep petercere cosmin hodor
Simona Halep si Cosmin Hodor fac un duet sub “privirile” lui John Lennon

simona halep petrecere cosmin hodor
Simona Halep, alaturi de actriţa Irina Antonie, de Irina Begu si de Alina Tecşor Cercel

Leave a Reply

Top