SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep va fi cap de serie numărul 1 la Roland Garros. Câte săptămâni va mai rămâne lider mondial

Simona Halep va fi cap de serie numărul 1 la Roland Garros. Câte săptămâni va mai rămâne lider mondial

Simona Halep e lider mondial WTA

Calificarea în semifinalele turneului de la Roma i-a adus Simonei Halep nu doar bucuria de a putea lupta apărării titlului cucerit anul trecut, dar și aceea a menținerii pe primul loc în lume încă cel puțin trei săptămâni.
Victoria cu 6-2, 6-3 obținută în sferturile de finală ale turneului de la Roma, coroborată cu înfrângerea suferită în aceeași fază de Caroline Wozniacki, scor 6-3, 6-1, cu Kontaveitt, a făcut ca Simona Halep să își mențină primul loc în lume și de săptămnâna viitoare încolo. Mai mult, ea va rămâne pe prima poziție cel puțin încă trei săptămâni, adică până la terminarea turneului de la Roland Garros. Astfel, va ajunge la un total de 31 de săptămâni pe primul loc în clasamentul mondial.
CITEȘTE ȘI: La ce oră va avea loc meciul Simona Halep – Maria Sharapova, din semifinalele turneului de la Roma

Fiind lider mondial la ora tragerii la sorți a tabloului principal de la Roland Garros, Simona Halep va fi principala favorită a competiției franceze la care anul trecut a jucat finala.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Simona Halep a încercat azi un sport mai periculos ca tenisul

Leave a Reply

Top