SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros 2018: Simona Halep s-a calificat în turul al treilea

Roland Garros 2018: Simona Halep s-a calificat în turul al treilea

Simona Halep își exprimă bucuria după o nouă victorie la Roland Garros 2018

Simona Halep continuă cursa spre titlul de campioană la Roland Garros 2018. Ea a obținut o victorie concludentă în fața americancei Taylor Townsend.
În turul secund al turneului de la Roland Garros 2018, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-3, 6-1 pe americanca Taylor Townsend, o jucătoare care nu s-a ridicat în nici un moment la nivelul jucătoarei noastre. Ceea ce e foarte bine și dătător de speranțe pentru Simona.

În turul al treilea al turneului de la Roland Garros 2018, Simona Halep va juca împotriva nemțoiaicei Andrea Petkovic. Aceasta a eliminat-o pe Bethanie Mattek Sands, scor 6-0, 7-6.Irina Begu și Ana Bogdan vor juca azi în turul secund la Roland Garros 2018

Celelalte două românce programate să joace azi în turul secund, Ana Bogdan și Irina Begu, vor juca în orele următoare la Roland Garros 2018. Ana Bogdan va evolua împotriva nemțoaicei Angelique Kerber, iar Irina Begu contra chinezoaicei Shuai Zhang.

Irina Begu s-a calificat in turul secund la Roland Garros 2018
Irina Begu a castigat un meci de trei ore la Roland Garros 2018
Mihaela Buzărnescu, prima româncă ajunsă în turul al treilea la Roland Garros 2018

Simona Halep este doar a doua jucătoare din România calificată în turul al treilea la Roland Garros 2018. Prima care a trecut în această fază a fost Mihaela Buzărnescu, care ieri a dispus cu 6-1, 6-2 de suedeza Rebecca Peterson.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Novak Djokovic, debut cu dreptul în noul echipament

Leave a Reply

Top