SUNTETI AICI
ACASA > International > Tommy Robredo, în lacrimi după o victorie la un turneu challenger – FOTO

Tommy Robredo, în lacrimi după o victorie la un turneu challenger – FOTO

Tommy Robredo cu lacrimi pe obraji si cu trofeele cucerite la Lisabona

Jucătorul spaniol de tenis Tommy Robredo a fost protagonistul celui mai emoționant moment din tenisul mondial al ultimelor 10 zile. El a izbucnit în lacrimi și a plâns ca un copil după o victorie la un turneu challenger.

Fost număr 5 mondial în 2006, Tommy Robredo, care a împlinit 36 de ani pe 1 mai, a cucerit titlul la challenger-ul de 43.000 de euro de la Lisabona. Poate părea puțin pentru un jucător care are 12 titluri ATP în palmares, mai multe sferturi de finală jucate în turneele de Grand Slam și nu mai puțin de 533 de meciuri câștigate în ATP, dar cred că a fost una dintre cele mai frumoase reușite ale carierei.




Dovad cea mai evidentă au fost lacrimile care i-au curs pe față la festivitatea de premiere. Pentru că victoria cu 3-6, 6-3, 6-2 obținută în fața chilianului Christian Garin i-a dovedit veteranului tenisului spaniol că încă se mai poate bucura de ceea ce iubește cel mai mult: tenisul. Cei 6.000 de euro primiți pentru acest succes și revenirea în Top 200 ATP – acum a urcat pe 168 în lume – sunt doar bonusuri. Pentru că ceea ce rămâne este emoția redescoperirii încrederii în forțele proprii și a dovezii că poate juca tenis de calitate la o vârstă la care alții sunt retrași demult. Iar lacrimile lui Tommy Robredo de la festivitatea de premiere sunt cea mai bună dovadă în acest sens și arată că tenisul este la fel de frumos la orice nivel atunci când îl iuvești cu pasiune.

Jucătorul spaniol de tenis Tommy Robredo a plâns cu lacrimi vizibile la festivitatea de premiere a challenger-ului de la Lisabona
Lacrimile lui Tommy Robredo, după victoria din challenger-ul de la Lisabona

Leave a Reply

Top