SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Madrid 2018: Deţinătoarea trofeului, Simona Halep, eliminată în sferturi. Ultimul eşec data din 3 mai 2015

WTA Madrid 2018: Deţinătoarea trofeului, Simona Halep, eliminată în sferturi. Ultimul eşec data din 3 mai 2015

madrid simona halep

Zi neagră pentru Simona Halep la Madrid. Deţinătoarea ultimelor două titluri de la turneul din capitala Spaniei, Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale actualei ediţii. Ea va rămâne totuşi pe primul loc în lume.
În sferturile de finală de la Madrid, Simona Halep a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 6-3, de sportiva cehă Karolina Pliskova, numărul 6 mondial. Aceasta era o victimă preferată a româncei, însă acum a venit cu lecţiile bine învăţate şi a obţinut prima victorie în circuitul WTA împotriva jucătoarei noastre. Halep se impusese de 6 ori, singura victorie precedentă a Pliskovei fiind obţinută în Fed Cup.

Campioana ultimelor două ediţii ale turneului de la Madrid, Simona Halep pierduse ultima dată pe zgura spaniolă pe 3 mai 2015, atunci când fusese învinsă de Alize Cornet.

În continuare, Simona Halep va evolua la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, care se va desfăşura săptămâna viitoare. Ea a fost finalistă în 2017, la Foro Italico.

În ciuda înfrângerii de joi, Halep va rămâne pe locul I WTA, însă diferenţa faţă de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, se va diminua considerabil, de la 1.265 la 425 de puncte.CITEȘTE ȘI:  WTA Cincinnati: Simona Halep S-A CALIFICAT în SEMIFINALE!

Leave a Reply

Top