SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Roma 2018: Simona Halep, despre meciul cu Sharapova, din semifinale: ”Va fi un meci greu, dar știu că am șansa mea”

WTA Roma 2018: Simona Halep, despre meciul cu Sharapova, din semifinale: ”Va fi un meci greu, dar știu că am șansa mea”

Simona Halep este in semifinale la Roma

Turneul de la Roma este mai interesant decât și-ar fi imaginat organizatorii la început. Pentru că atunci când ai un meci Simona Halep – Maria Sharapova în semifinale înseamnă că ai o ediție de neuitat.
Într-o perioadă în care rivalitățile din circuitul feminin sunt din ce în ce mai greu de descoperit, un meci Simona Halep – Maria Sharapova este chiar ceva de neuitat. Spre deosebire de perioada meldonium, acum Simona este favorita, însă, spre deliciul tuturor fanilor tenisul, Maria Sharapova pare să fi revenit la o formă care să-i permită să lupte până la final. Căci, nu-i așa, tenisul e frumos când și meciurile sunt echilibrate, iar cel programat sâmbătă, de la ora 18.00, oferă toate premisele că așa va fi.

Simona Halep e conștientă că o așteaptă o partidă grea, dar are încredere în șansele ei. E și firesc, e lider mondial și chiar are toate atuurile să o învingă pe rusoaică pentru a doua oară în carieră: “Mă aştept la un meci greu, mereu a fost greu contra eu. Dar ştiu că am şansa mea, aşa că dacă îmi fac jocul, va fi un meci bun. Voi încerca să dau tot ce am mai bun să câştig meciul. Voi intra pe teren şi voi încerca să dau tot ce am mai bun. Asta îmi doresc. Nu mă gândesc la meciurile de dinainte. Mă gândesc doar la acest meci”, a declarat Halep după victoria din sferturi, 6-2, 6-3, cu Caroline Garcia.
CITEȘTE ȘI: Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko joacă sâmbătă în semifinalele de dublu la Roma

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, la Rogers Cup: ”Mă aflu în fața unui nou început”

De asemenea, Simona a vorbit și despre faptul că succesul obținut în fața franțuzoaicei i-a asigurat menținerea pe primul loc în lume. A recunoscut că acest lucru a făcut ca satisfacția victoriei să fie și mai mare. “Ştiam că am nevoie de victorie pentru a rămâne pe locul 1. Sunt foarte fericită că am reuşit să-mi menţin locul 1 câştigând meciul meu, este un sentiment minunat. Nu am simţit nicio presiune şi am jucat relaxată. Nu mă gândesc prea mult la asta, dar a fost plăcut să ştiu că am lucrat pentru numărul 1“, a mai spus Halep.

Leave a Reply

Top