SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Când se întoarce Simona Halep de la Roland Garros 2018

Când se întoarce Simona Halep de la Roland Garros 2018

Simona Halep își exprimă bucuria după o nouă victorie la Roland Garros 2018

Campioană în premieră la un Grand Slam, Simona Halep revine în România de la Roland Garros 2018 luni. Ea va fi primită ca o adevărată stea, la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă.
Simona Halep va ajunge în România de la Roland Garros 2018 luni, la ora 16.15. Va fi întâmpinată la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă de ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, de preşedintele Federației Române de Tenis, George Cosac, precum şi de ceilalţi membri ai Comitetului Director al Federației Române de Tenis.

VEZI ȘI: Imagini spectaculoase cu Simona Halep la ședința foto oficială din postura de campioană la Roland Garros 2018.Simona Halep a câștigat la Roland Garros 2018 primul titlu de Grand Slam din carieră

Lider al clasamentului mondial WTA, Simona Halep a câștigat sâmbătă, la Roland Garros 2018, primul titlu de Grand Slam din carieră. Ea a învins-o în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens.

Simona a devenit prima româncă învingătoare într-un turneu de Mare Șlem după 40 de ani, de când Virginia Ruzici a cucerit același titlu în 1978.

VEZI ȘI: Imagini cu Simona Halep la festivitatea de premiere de la Roland Garros 2018Leave a Reply

Top