SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Ce a declarat Mihaela Buzărnescu după victoria cu Elina Svitolina de la Birmingham 2018: ”Este o onoare că am ajuns la acest nivel”

Ce a declarat Mihaela Buzărnescu după victoria cu Elina Svitolina de la Birmingham 2018: ”Este o onoare că am ajuns la acest nivel”

Mihaela Buzarnescu, dupa incă o victorie

Mihaela Buzărnescu a reușit o victorie mare vineri, învingând-o pe Elina Svitolina în sferturile de finală ale turneului de la Birmingham 2018. La final, ea a făcut declarații de foarte mult bun simț.
“Sunt foarte mulţumită de cum am jucat astăzi. Am reuşit să mă concentrez şi să joc bine. Am avut două săptămâni extraordinare. Elina este o jucătoare mare şi pentru mine este o onoare că am ajuns la acest nivel, să joc împotriva unor sportive ca ea. Încerc să abordez fiecare meci ca pe unul normal şi să îmi fac jocul”, a spus Buzărnescu la finalul partidei câștigate cu scorul de 6-3, 6-2 în fața Elinei Svitolina.
Pentru Mihaela Buzărnescu aceasta este a doua victorie în fața numărului 5 mondial după cea obținută pe 1 iunie în turul al treilea de la Roland Garros 2018, când românca s-a impus cu 6-3, 7-5.

CITEȘTE ȘI:  Decizie radicală luată de Irina Begu

Leave a Reply

Top