SUNTETI AICI
ACASA > International > Ce alte nume importante au mai fost, ca Simona Halep, sub contract cu Rexona? Multe nume mari, inclusiv un fost lider WTA

Ce alte nume importante au mai fost, ca Simona Halep, sub contract cu Rexona? Multe nume mari, inclusiv un fost lider WTA

Rexona s-a implicat activ si la echipa de Cupa Davis a Frantei

Simona Halep a anunțat luni că a devenit imaginea Rexona pentru România. Nu a fost o alegere întâmplătoare, pentru că de-a lungul timpului acest brand a avut mai mulți jucători sau jucătoare valoroase sub contract.
Tenisul și Rexona au făcut mereu casă bună, cel puțin așa rezultă dacă ne uităm la numele mari din tenis care s-au aflat sub contract cu celebra firmă de deodorante.

Cel mai cunoscut nume este cel al uneia dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie, nemțoaica Steffi Graf. Fostul lider mondial WTA a avut contract cu Rexona pe plan mondial între anii 1994 și 1998.

Steffi Graf a fost primul mare nume al tenisului care a avut contract cu Rexona
Steffi Graf a fost imaginea mondială a Rexona între 1994 și 1998

Peste Dunăre, în Bulgaria, Rexona îl are sub contract pe cel mai bun jucător din istoria acestui sport din țara vecină: Grigor Dimitrov. El a făcut deja ceva reclame pentru această firmă.

Grigor Dimitrov este imaginea Rexona in Bulgaria
Grigor Dimitrov a împânzit Bulgaria cu reclamele la Rexona

De altfel, în tenisul masculin au fost cele mai multe contracte semnate între Rexona și sportivi. Dacă în Argentina l-au avut ca imagine pe David Nalbandian, în Franța au dat lovitura: au fost reprezentați de aproape toți componenții echipei de Cupa Davis, dar relația cea mai specială au avut-o cu Jo Wilfried Tsonga. De alftel, el a fost și cel mai activ în turnarea reclamelor pentru acest brand

Jo Wilfried Tsonga a făcut multe reclame pentru Rexona în Franța
Jo Wilfried Tsonga este cel mai important nume din tenisul francez aflat sub contract cu Rexona

În ceea ce o privește pe Simona Halep, aceasta a anunțat azi că a devenit imaginea pentru România a firmei Rexona. AICI puteți citi anunțul postat pe Facebook de jucătoarea noastră, care în aceste zile pregătește participarea la Wimbledon.

Leave a Reply

Top