SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Cine e băiatul misterios care stă cu Simona Halep și echipa ei la masă, la Wimbledon

Cine e băiatul misterios care stă cu Simona Halep și echipa ei la masă, la Wimbledon

Simona Halep, la masa cu echipa ei si baiatul lui Andrei Pavel la Londra

Simona Halep a ajuns deja la Londra, acolo unde va pregăti participarea la turneul de la Wimbledon 2018.
Simona Halep e însoțită de întreaga ei echipă, adică inclusiv antrenorii Darren Cahill și Andrei Pavel, pentru prima dată după câteva luni împreună alături de liderul mondial WTA.

Dacă în poza postată de Simona Halep din curtea casei în care locuiește în Londra îi puteți observa și pe Theo Cercel și pe Andrei Cristofor, celălalt membru al echipei, lângă Darren Cahill vedeți un tânăr cu ochelari pe care probabil că nu l-ați mai văzut până acum.

Nu este un nou component al echipei, ci Marius, băiatul lui Andrei Pavel. Acesta a venit din SUA pentru a petrece timp alături de tatăl lui care, dacă mai țineți minte, la Roland Garros 2002, a plecat între meciurile de la Roland Garros cu o mașină închiriată pentru a asista la nașterea lui, în Germania.

Simona Halep, la masa cu echipa ei si baiatul lui Andrei Pavel la Londra
Simona Halep, alaturi de echipa ei si de Marius, fiul lui Andrei Pavel, la Londra, unde pregătește participarea la Wimbledon 2018
După cum se știe, Simona Halep ar fi trebuit ca acum să se afle la Eastbourne, dar ea a decis să nu mai joace acolo, motivând absența cu o accidentare la tendonul lui Achile. Astfel, Wimbledon este singurul turneul pe iarbă la care va juca în acest sezon.Leave a Reply

Top