SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Cine televizează turneul Wimbledon 2018. Ce surprize a pregătit Eurosport

Cine televizează turneul Wimbledon 2018. Ce surprize a pregătit Eurosport

wimbledon terenuri tenis

Turneul de tenis Wimbledon 2018, cel mai așteptat spectacol tenisistic de pe covorul de iarbă din an, va fi televizat în exclusivitate în România de Eurosport în perioada 2-15 iulie 2018.
Eurosport pregătește producții TV de înaltă clasă pentru ediția din acest an a turneului de Mare Șlem de la Wimbledon. Aproximativ 250 de ore de transmisiuni în direct vor fi disponibile de la turneul londonez. În premieră, emisiunea Game, Schett & Mats va fi transmisă în direct de la Wimbledon.

Eurosport își extinde producția TV de anul acesta la turneul de tenis de la Wimbledon cu programe în direct de la fața locului, pentru fanii din Europa. Eurosport va oferi publicului sau la TV, pe Eurosport.com și pe aplicația integrată în jur de două sute cincizeci de ore de acțiune de la Wimbledon, în 33 piețe, cu acoperire exclusivă în: Belgia, Bulgaria, Finlanda, Ungaria, Islanda, Norvegia, România, Rusia, Suedia și Ucraina.

În Estonia, Lituania și Letonia Eurosport va avea exclusivitate totală pe parcursul turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, cu excepția cazului în care jucătorii locali concurează, în timp ce acoperirea parțial-exclusivă a Eurosport în Regatul Unit include finalele de simplu, precum și rezumatele zilnice.Cine televizează Wimbledon 2018? Emisiunea Game, Schett & Mats va fi realizată în complex

Pentru prima dată, emisiunea Eurosport, Game, Schett & Mats va fi transmisă în direct de la Wimbledon. Moderată de câștigătorul a șapte turnee de Mare Slem, Mats Wilander și Barbara Schett (fost număr 7 WTA), programul va analiza meciurile-cheie și va previzualiza următoarele dueluri din turneu, pe parcursul celor două săptămâni.

CITEȘTE ȘI:  US Open 2018: Simona Halep deschide balul luni. Programul românilor în primul tur. Cine televizează meciurile

De asemenea, printre cei care vor oferi propriile comentarii unice la Eurosport în cadrul turneului de Mare Șlem de la Wimbledon se numără Conchita Martinez (campioană în 1994 pe iarba londoneză) dar și finaliștii turnelor de Mare Șlem Greg Rusedski și Thomas Enqvist.Cine televizează Wimbledon 2018? Care sunt datele cheie

Datele cele mai importante ale turneului Wimbledon 2018 sunt cea de începere și cele ale finalelor. Astfel, luni 2 iulie, avem prima zi de la Wimbledon 2018, în care va juca sigur deținătorul trofeului, Roger Federer, dar și multe alte nume importante ale tenisului mondial masculin și feminin.

O altă dată importantă, mai ales pentru că o avem în concurs pe Simona Halep, este ziua meciului decisiv feminin. Finala feminină de la Wimbledon 2018 va avea loc sâmbătă, 14 iulie.

Finala masculină de la Wimbledon 2018 va avea loc duminică, 15 iulie.

Leave a Reply

Top