SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Cum arată casa în care locuiește Simona Halep la Londra – FOTO

Cum arată casa în care locuiește Simona Halep la Londra – FOTO

Simona Halep are casa in Londra

Simona Halep a adoptat modelul patentat deja de marii jucători și marile jucătoare și locuiește împreună cu echipa ei în Londra într-o casă închiriată, și nu la hotel.
Această opțiune este mereu una viabilă deoarece așa Simona poate avea intimitatea de care are nevoie, își poate vedea de programul ei fără a fi perturbată de tot ceea ce poate apărea la hotel. În plus, îi poate avea alături pe cei apropiați, fiind înconjurată de figuri cunoscute și detensionându-se astfel atmosfera și așa încărcată în timpul unui turneu de Grand Slam.

După ce ați văzut-o pe Simona luând masa alături de echipa ei și de fiul lui Andrei Pavel în curtea casei din Londra care va constitui cartierul general al echipei Halep la Wimbledon 2018, vă invit să vedeți mai jos câteva fotografii cu casa și curtea ei, făcute de afară de Andrei Pavel. Filmulețul cu casa Simonei Halep din Londra a fost postat pe Instastory. Veți vedea că există multă verdeață, grătar, două șezlonguri, o mică seră, iar construcția este una clasică din Londra, din cărămidă și cu etaj. Sper să stea cât mai mult acolo, măcar până pe 15 iulie.
Casa Simonei Halep de la Londra este construită în stilul clasic al caselor din Londra
Casa Simonei Halep de la Londra este construită în stilul clasic al caselor din Londra

Simona Halep are în casa din Londra și un grătar, dar și două șezlonguri
Cele două șezlonguri se află chiar lângă grătar în curtea casei Simonei Halep de la Londra

Simona Halep are casă la Londra cu o mică seră în curte
Casa în care locuiește la Londra Simona Halep are și o mică seră

Simona Halep are casa in Londra. In curte se află două șezlonguri
Două șezlonguri se află în curtea casei Simonei Halep din Londra
CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, la ora confidențelor. Ce a mâncat zilnic la Montreal, ce va face în zilele libere și ce a bucurat-o cel mai mult în meciurile din Canada

Leave a Reply

Top