SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Simona Halep a fost aclamată de 20.000 de fani români pe Arena Națională după revenirea de la Roland Garros 2018

FOTO: Simona Halep a fost aclamată de 20.000 de fani români pe Arena Națională după revenirea de la Roland Garros 2018

Simona Halep are grija de trofeul cucerit la Roland Garros 2018, pe scena de la Arena Nationala

20.000 de fani au fost luni seara pe Arena Națională pentru a o aclama pe Simona Halep, campioana de la Roland Garros 2018. Îmbrăcată în echipamentul de la Paris, jucătoarea noastră le-a prezentat acestora trofeul cucerit la turneul de Grand Slam de la Paris.
“Vă mulţumesc foarte mult că aţi venit, am vrut special să vin, să ne bucurăm pentru acest trofeu. Bucuria este foarte mare, vă mulţumesc foarte mult, nu m-am aşteptat. Sunt foarte mândră că sunt româncă, aşa cum spun mereu. Aceste performanţe sunt de aici, mereu am spus, chiar dacă vin dintr-o ţară micuţă, se poate face performanţă mare. Peste tot am parte de dumneavoastră, sunteţi un public numeros şi călduros. Acest drum a fost foarte lung, de 20 de ani am început să joc tenis, mulţumesc antrenorilor, care au pus o cărămidă la această performanţă, familiei mele. Ştim bine că nu avem un sistem dezvoltat în sport, dar mulţumesc României pentru tot ceea ce mi-a oferit şi sper să mai avem mulţi campioni. Sper să fie un început, trebuie să avem mai multă încredere în noi ca oameni, dar întâi trebuie să visezi. Nu aş vrea să mai plec de pe această scenă, vă mulţumesc, este un moment deosebit”, a declarat Halep, în aplauzele și uralele celor prezenți.

Simona Halep a revenit azi în țară, fiind așteptată la Aeroportul Henri Coandă cu covorul roșu de oficialitățile române și de ziariști.
Simona Halep are grija de trofeul cucerit la Roland Garros 2018, pe scena de la Arena Nationala
Simona Halep a venit pe Arena Nationala cu trofeul cucerit la Roland Garros 2018 (foto: Dorin Constanda)

CITEȘTE ȘI:  Indian Wells 2018: Simona Halep debutează vineri spre sâmbătă. Și Irina Begu evoluează în turul 2. Iată de la ce ore și cine televizează partidele
Ilie Năstase a urcat alături de Simona Halep pe scena instalată pe gazonul Arenei Nationale
Ilie Năstase a urcat pe scenă, alături de Simona Halep (foto: Dorin Constanda)

Scena pe care a urcat Simona halep a fost amplasată chiar pe gazonul Arenei Nationale
scena de pe gazonul Arenei Nationale pe care a urcat Simona Halep cu trofeul de la Roland Garros 2018 (foto: Dorin Constanda)

Fanii romani au venit sa o aclame pe Simona Halep pe Arena Nationala
20.000 de oameni au venit sa o felicite pe Simona Halep pentru victoria de la Roland Garros 2018

Leave a Reply

Top