SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Marion Bartoli nu mai revine în circuit. De ce a renunțat la idee

Marion Bartoli nu mai revine în circuit. De ce a renunțat la idee

marion Bartoli 2018

Franțuzoaica Marion Bartoli intenționa să revină în acest an în competiții. Ea a reununțat la idee, iar decizia nu poate fi decât lăudabilă, pentru că nu avea cum să joace tenis în condiții optime la cum s-a prezentat la Roland Garros 2018.
Conform declarației fostei campioane de la Wimbledon, Marion Bartoli a renunțat la revenirea în competiţii din cauza problemelor de sănătate. Motivul ar fi durerile la umărul drept, deși cred că oricine își poate da seama, văzând poza de mai jos, făcută la Paris, că ea chiar nu avea cum să se numească jucătoare de tenis la cum arăta acum, cu tot respectul pentru ea.

“Spre marea mea consternare, trebuie din păcate să-mi opresc tentativa de revenire. Creşterea dozei necesare de antrenamente pentru a încerca să-mi regăsesc cel mai bun nivel îmi provoacă din nou dureri la umărul drept, care a devenit incompatibil cu o recuperare la cel mai înalt nivel. Ţin să le mulţumesc celor care m-au însoţit în această magnifică aventură umană”, a scris ea, pe Twitter.
Embed from Getty Images

Marion Bartoli a fost campioană la Wimbledon 2013

În vârstă de 33 de ani, ea a precizat că va studia eventualele oferte care i se vor face, dar şi că doreşte să antreneze un jucător sau o jucătoare. În ultimele săptămâni, Bartoli a realizat interviurile de după meciuri pentru Eurosport.

Ideea revenirii în circuit i-a venit lui Marion Bartoli la finalul anului trecut. Ea se retrăsese din activitate în 2013, la câteva săptămâni după ce a câştigat turneul de la Wimbledon. Anunțul ei a venit atunci după o înfrângere în fața Simonei Halep la Cincinnati.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close