SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Rafael Nadal s-a retras de la Queens 2018. Iată anunțul spaniolului

Rafael Nadal s-a retras de la Queens 2018. Iată anunțul spaniolului

rafael nadal bucurie madrid

Spaniolul Rafael Nadal a făcut anunțul pe care îl bănuia toată lumea: nu va juca la turneul de la Queens 2018.
Campion pentru a 11-a oară la Roland Garros 2018, liderul ATP Rafael Nadal a anunțat că nu va juca la Queens 2018, turneul care ar fi trebuit să-i deschidă sezonul de iarbă.

“Sezonul meu pe zgură a fost lung, dar cu bune rezultate. Îmi prezint scuzele mele organizatorilor turneului şi fanilor mei, dar am discutat cu medicii şi trebuie să ascult ce îmi spune corpul”, a declarat Nadal.

Anul trecut, după ce a câștigat titlul 10 la Roland Garros 2017, Rafael Nadal a sărit peste toate turneele de iarbă până la Wimbledon. Unde a fost eliminat în optimile de finală.Rafael Nadal poate pierde locul 1 ATP

Spaniolul este în această săptămână cu ochii pe turneul de la Stuttgart 2018, locul unde Roger Federer poate aduna punctele necesare revenirii pe primul loc în clasamentul ATP.

În această săptămână, Rafael Nadal este lider, dar în clasamentul live va fi depășit de eternul său rival dacă Federer va ajunge în finală la Stuttgart. Deocamdată, este în sferturile de finală, unde s-a calificat chiar miercuri.

.

CITEȘTE ȘI:  Marius Copil a urcat pe cel mai bun loc din carieră și a primit vestea în munți - FOTO

Leave a Reply

Top