SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Roger Federer, dezamăgit de relația cu Nike: ”Nu-mi place să vorbesc despre asta”

Roger Federer, dezamăgit de relația cu Nike: ”Nu-mi place să vorbesc despre asta”

roger federer

Elvețianul Roger Federer și Nike păreau legați pe viață. Tocmai de aceea posibilitatea ca tenismenul să semneze cu un alt producător a venit ca o bombă și tocmai de aceea la majoritatea conferințelor de presă liderul mondial ATP este întrebat de acest lucru.
S-a întâmplat la fel și la Halle, acolo unde a fost ntrebat cum decurg negocierile: ”Am mai răspuns la întrebarea asta săptămâna trecută și am explicat că din martie a expirat contractul. Așa că nu prea mai am ce să adaug. Când va venit momentul și când va fi ceva de comunicat, o voi face. Dar până atunci chiar nu îmi place să port această conversație, ca să fiu sincer. Nu pentru că ar fi o problemă, dar este una dintre acele situații care ai fi vrut să fie rezolvate cu mult timp înainte”, a spus Roger Federer.

Dacă nu se va semna un nou contract cu Nike, Roger Federer ar putea ajunge reprezentant al firmei japoneze Uniqlo, care e dispusă să îi ofere câte 30 de milioane de dolari pe an, timp de zece ani, indiferent dacă elvețianul va juca atât sau nu.

Leave a Reply

Top