SUNTETI AICI
ACASA > International > Roger Federer și-a dezvăluit cea mai mare teamă. Răspunsul a fost surprinzător

Roger Federer și-a dezvăluit cea mai mare teamă. Răspunsul a fost surprinzător

roger federer

Roger Federer a dezvăluit care este cea mai mare teamă a lui. Credeam că va spune păianjeni, gândaci, cutremure sau cine știe ce calamitate, dar el a dovedit că este un profesionsit și atunci când nu este Federer tenismenul: cea mai mare teamă a lui este aceea de a nu pierde avionul!
”Când conduc către aeroport, nu pot nici să vorbesc cu Mirka. Sunt stresat de ideea că nu voi ajunge la timp. Sunt mereu în întârziere, lucrez la asta, dar mă deranjează. Dar când copiii o iau razna și nu vor să facă ce le spui, în acel moment mă gândesc: ”Doamne, sunt Roger Federer”. Am nevoie să îmi păstrez calmul și să redevin cel pe care îl știe lumea. Nu trebuie să mă numiți, însă, Domnul Perfect”, a declarat Roger Federer.

CITEȘTE ȘI: Ce l-a deranjat pe Roger Federer în relația cu NikeRoger Federer joacă la Halle 2018 pentru al zecelea titlu și al 99-lea al carierei

Elvețianul care duminică după amiază joacă la Halle 2018, pentru cucerirea celui de-al zecelea titlu la acest turneu și al 99-lea în carieră, a recunoscut că nu știe să răspundă cât de mult îi place să fie un om atât de controlat. ”Dacă mă întrebați cât de mult îmi place să fiu atât de controlat, vă spun că nu știu. Nu stau mereu în prim-plan, dar sunt profesionist 365 de zile pe an. Totuși, nu vreau să devin obsedat. Trebuie să mai iau și pauze pentru a fi tată, soț și prieten”, a mai spus Federer.

În finala de la Halle 2018, Roger Federer va juca împotriva lui Borna Coric. Meciul va începe la ora 14.00.

Leave a Reply

Top