SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros 2018: Darren Cahill, despre Simona Halep: “Sunt mândru de ea cu adevărat”

Roland Garros 2018: Darren Cahill, despre Simona Halep: “Sunt mândru de ea cu adevărat”

Simona Halep este însoțită la Roland Garros 2018 de antrenorul său, australianul Darren Cahill

Darren Cahill este cel mai fericit antrenor din circuit: sportiva lui, Simona Halep, joacă finala de la Roland Garros 2018. Australianul e unul dintre factorii care au contribuit decisiv la această performanţă.

“Am stat până la 3.00 dimineaţa, pentru a urmări meciurile pe care le-au disputat Simona şi Muguruza”, a declarat Cahill, pentru CNN, explicând cum a pregătit meciul.
CITEŞTE ŞI: Declaraţii date de Simona Halep după calificarea în finala de la Roland Garros 2018.

Normal, tehnicianul australian a spus şi ce speră să facă Simona Halep în finala Roland Garros 2018, împotriva americancei Sloane Stephens: “Aş spune că înfrângerea pe care a avut aici a fost un pic mai dureroasă decât cea de la Australian Open. Vrea să schimbe această situaţie şi va fi concentrată pe asta, fără să se gândească la finala de anul trecut. Singurul lucru la care se va gândi va fi adversara de cealaltă parte a fileului. Sunt mândru de ea cu adevărat. Venind aici, a fost evident o presiune pe ea, aceasta este cea mai bună şansă a ei – întodeauna e la French Open – să joace cel mai bun tenis şi să facă o altă finală. Şi azi, Simona a fost suficient de bună să execute un plan diferit de joc”, a spus Cahill.
Leave a Reply

Top