SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Roland Garros 2018: Rafael Nadal, campion a 11-a oară. A avut probleme la mâna stângă

Roland Garros 2018: Rafael Nadal, campion a 11-a oară. A avut probleme la mâna stângă

Rafael Nadal si trofeul cucerit la Roland Garros 2018

Rafael Nadal a câștigat cel de-al 11-lea titlu la Roland Garros, stabilind la ediția 2018 un record incredibil. El a recunoscut după meciul câștigat în fața austriacului Dominic Thiem că a avut probleme la mâna stângă.
În finala de la Roland Garros 2018, Rafael Nadal l-a învins cu scorul de 6-4, 6-3, 6-2, pe austriacul Dominic Thiem. El a cucerit al 11-lea titlu la turneul parizian, iar la festivitatea de premiere a avut lacrimi în ochi.

Rafael Nadal a avut crampe la mâna stângă în finala de la Roland Garros 2018

La finalul meciului, Rafael Nadal a declarat că a avut mari emoții în finala de la Roland Garros 2018: “Am avut un fel de crampe la mână şi asta m-a speriat. Degetul nu se mai mişca şi nu mai puteam să ţin racheta. Mi-a fost frică să nu fi cheltuit toată energia pentru nimic. Mi-am pus pansamente pe degete din cauza transpiraţiei şi poate că erau prea strânse, iar sângele nu mai circula”, a declarat Nadal la conferința de presă.
Embed from Getty ImagesRafael Nadal, cu lacrimi în ochi după Roland Garros 2018: ”Este incredibil, de neconceput”

La festivitatea de premiere ce a urmat finalei de la Roland Garros 2018, Rafael Nadal a plâns de-a binelea când a primit trofeul. El a spus că i se pare o performanță incredibilă cucerirea a 11 titluri la acest turneu: “Am jucat cel mai bun meci din acest turneu şi era important să fac asta pentru că Dominic are un joc foarte bun, foarte agresiv. Este incredibil, nu e nici măcar un vis, este de neconceput să crezi că poţi câştiga de 11 ori. Dominic este un jucător foarte bun, circuitul are nevoie de un sportiv ca el şi sunt sigur că va fi în locul meu în câţiva ani”, a spus tenismenul spaniol.

CITEȘTE ȘI:  FOTOGALERIE: Rafael Nadal şi Novak Djokovic au făcut spectacol în Columbia

Embed from Getty ImagesLeave a Reply

Top