SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep, după câștigarea titlului la Roland Garros 2018: ”Vreau să-i mulțumesc Petrei Kvitova”

Simona Halep, după câștigarea titlului la Roland Garros 2018: ”Vreau să-i mulțumesc Petrei Kvitova”

Simona halep sărută trofeul cucerit la Roland Garros 2018

Simona Halep a avut o conferință de presă foarte lungă după ce a cucerit primul titlu de Grand Slam, la Roland Garros 2018. Ea a vorbit, printre altele, de legăturile existentă acum între jucătoarele din circuitul WTA, care formează o adevărată familie. Dovadă fiind și mesajele de felicitare primite de Halep după victoriee.
Pe lângă lucrurile obișnuite care se spun în astfel de momente, Simona a ținut să le mulțumească Petrei Kvitova și Irinei Begu pentru mesajele trimise. ”Mai întâi vreau să îi mulțumesc Petrei Kvitova, care mi-a scris un mesaj, De asemenea, Irinei Begu. Le-am citit și le-am răspuns. Au fost foarte drăguțe cu mine. Petra mi-a trimis câteva mesaje și după ce am pierdut anul trecut aici, sau la Melbourne. Mi-a spus: titlul va veni, trebuie doar să continui să muncești”, a declarat Simona Halep.

CITEȘTE ȘI: De ce a fost nemulțumit Ion Țiriac după victoria Simonei Halep la Roland Garros 2018

Ea a primit multe mesaje de la jucătoare din circuit, și din România și din străinătate. ”E frumos să vezi că jucătoarele se bucură pentru victoria mea și pentru cucerirea acestui trofeu. Suntem ca o familie aici și e plăcut să vezi că ne bucăm una pentru celaltă. Iar faptul că am reușit să înving poate că va inspira românii, copii, dacă e posibil, să creadă în forțele lor și să înțeleagă că dacă muncești și crezi, atunci orice e posibil”, a mai spus Simona Halep.CITEȘTE ȘI:  US Open: Simona Halep după calificarea în turul 2: ”Nota mea pentru jocul de azi e sub 9”

Mesaje de felicitare de la jucătoarele WTA primite de Simona Halep după victoria de la Roland Garros 2018

După victoria Simonei Halep la Roland Garros 2018, au curs mesajele pe Twitter la adresa jucătoarei noastre. Iată câteva dintre acestea.

Daria Kasatkina: “Este vorba de răbdare şi muncă grea. Felicitări imense Simonei”.

Petra Kvitova: “Simonaaaaa! Ai reuşit. Sunt foarte bucuroasă pentru tine. Bucură-te de fiecare secundă. Meriţi atât de mult acest moment”.

Sabine Lisicki: “Ce finală! Felicitări multe pentru Simona Halep pentru trofeul de la Roland Garros”
Embed from Getty Images
Elena Vesnina: “Simonaa! Meriţi acest titlu mai mult decât oricine. Felicitări imense!”

Karolina Pliskova: ”Felicitări, Simona. Victorie meritată, o treabă foarte bună!”

Yanina Wickmayer: “Felicitări, Simona Halep! Nimeni nu a meritat mai mult acest succes. Bucură-te de moment!”

Kristina Mladenovic: “Atunci când este vorba de perseverenţă… este cu atât mai dulce şi mai meritată. Felicitări, Simona Halep. Bucură-te de momentul tău… a sosit”.

Leave a Reply

Top