SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Eastbourne 2018: Mihaela Buzărnescu și Irina Begu sunt în semifinalele de dublu. Mihaela a fost eliminată la simplu

WTA Eastbourne 2018: Mihaela Buzărnescu și Irina Begu sunt în semifinalele de dublu. Mihaela a fost eliminată la simplu

Irina Begu s-a calificat in turul al treilea la Roland Garros 2018

Irina Begu și Mihaela Buzărnescu fac o repetiție foarte bună pentru turneul de la Wimbledon, unde vor juca, de asemenea, împreună. Cele două s-au calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA Eastbourne 2018.
În sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA Eastbourne 2018, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu au învins cuplul Vania King/ Katarina Srebotnik, cu scorul de 6-2, 6-4.

Însemifinale, Begu și Buzărnescu vor juca împotriva învingătoarelor meciului Elise Mertens/ Demi Schuurs – Nadia Kicenok/ Ekaterina Makarova.Mihaela Buzărnescu, eliminată în optimile de simplu la WTA Eastbourne 2018

Tot miercuri, Mihaela Buzărnescu, a fost eliminată în optimile de finală ale probei de simplu de la WTA Eastbourne 2018. Ea a fost învinsă cu scorul de 6-1, 6-2, de letona Jelena Ostapenko, cap de serie numărul 5. Totul nu a durat decât o oră.

CITEȘTE ȘI:  WTA San Jose 2018: De la ce oră se joacă finala Mihaela Buzărnescu - Maria Sakkari și cine o televizează

Leave a Reply

Top