SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > Andreea Mitu a cucerit primul trofeu de simplu la 7 luni după ce a născut!

Andreea Mitu a cucerit primul trofeu de simplu la 7 luni după ce a născut!

Andreea Mitu si fiul ei Adam dupa victoria de la turneul ITF de la Focsani

Toată lumea când vorbește de mamele din tenisul mondial se referă la Serena Williams și la Victoria Azarenka. Dar și noi avem o mămică, pe Andreea Mitu, iar performanța obținută de ea, de a cuceri un titlu ITF la doar 7 luni de când a născut, nu este deloc de trecut cu vederea.
Fostă componentă a Top 100 WTA, Andreea Mitu a născut la 5 ianuarie 2018 un băiețel superb, Adam. La începutul primăverii, tenismena începea deja mișcările pe teren, iar acum, în luna iulie, a reușit să câștige un titlu de simplu într-un turneu ITF. S-a petrecut azi, sâmbătă, la Focșani, acolo unde a avut loc un turneu de 15.000 de dolari. În finală, Andreea Mitu a învins-o cu scorul de 6-4, 6-4 pe Oana Simion, a doua favorită a competiției. Evident, la finalul finalei a făcut o fotografie cu cel mai important trofeu din viața ei, Adam, și cu cel primit la Focșani.

Andreea Mitu a cucerit primul trofeu dupa ce a devenit mama
Andreea Mitu si fiul ei, Adam, la primul trofeu ITF cucerit dupa ce jucătoarea a nascut
Andreea Mitu a revenit după ce a născut. Primul turneu a fost la Curtea de Argeș

Dar Andreea a plecat cu două trofee din orașul moldovean. Ea a câștigat și proba de dublu, acolo unde a jucat alături de Oana Simion. Cele două au învins cu 4-6, 6-2, 10-6 cuplul Cadâr/ Kharitonova.

Pentru Andreea Mitu turneul de la Focșani a fost al doilea după ce a devenit mamă. Revenirea a avut loc săptămâna trecută, la turneul de 15.000 de dolari de la Curtea de Argeș, acolo unde a cucerit titlul la dublu și a jucat finala la simplu. Așadar, se anunță vremuri foarte frumoase pentru cea mai nouă mămică din tenisul românesc.

CITEȘTE ȘI:  Arena centrală "blestemată" de la WTA Nottingham. 19 mingi de meci salvate în 3 meciuri !

Leave a Reply

Top