SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > BRD Bucharest Open 2018: Avem finaliste doar la dublu. Mihaela Buzărnescu, învinsă în semifinale la simplu

BRD Bucharest Open 2018: Avem finaliste doar la dublu. Mihaela Buzărnescu, învinsă în semifinale la simplu

Irina Begu si Andreea Mitu, la BRD Bucharest Open

După doi ani, vom avea o campioană străină la BRD Bucharest Open. În 2018, finala se va disputa între Anastasija Sevastova și Petra Martic. Avem însă șanse la titlul de dublu, unde avem deja calificată în finală o pereche românească.
În semifinalele de la BRD Bucharest Open 2018, Mihaela Buzărnescu a fost învinsă cu scorul de 6-4, 6-4 de croata Petra Martic.

Aceasta va juca în finală, duminică, împotriva letonei Anastasija Sevastova, care a profitat de retragerea slovenei Polona Hercog în setul secund al semifinalei.

Dacă la simplu nu avem reprezentantă în finală, la dublu avem deja două. Irina Begu și Andreea Mitu le-au învins în semifinale, cu scorul de 6-4, 3-6, 10-6, pe Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse.

În cealaltă semifinală, programată în cursul acestei seri, Mihaela Buzărnescu şi Raluca Olaru, favorite principale ale probei, vor întâlni perechea Danka Kovinic/ Marina Zanevska.

CITEȘTE ȘI:  Eugenie Bouchard a început ca tenismenă și a ajuns sirenă - FOTOGALERIE

Leave a Reply

Top