SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Clasament WTA: Mihaela Buzărnescu, pe cel mai bun loc al carierei. Ce poziţii ocupă celelalte românce participante la BRD Bucharest Open 2018

Clasament WTA: Mihaela Buzărnescu, pe cel mai bun loc al carierei. Ce poziţii ocupă celelalte românce participante la BRD Bucharest Open 2018

Mihaela Buzărnescu zâmbește din tot sufletul după fiecare meci câștigat la Roland Garros

Turneul BRD Bucharest Open 2018 încheiat duminică în Capitală mai mult rău le-a făcut jucătoarelor noastre în ceea ce priveşte poziţia lor în clasamentul WTA. Cu excepţia Mihaelei Buzărnescu, Soranei Cîrstea şi Irinei Bara, care au urcat, restul participantelor de pe tabloul principal au coborât în ierarhie.
Liderul clasamentului WTA se menţine, pentru a 38-a săptămâni, Simona Halep. Ea are un avans de 831 de puncte faţă de daneza Caroline Wozniacki, ceea ce înseamnă că nu are nici o emoţie în a atinge măcar 40 de săptămâni pe primul loc.

A doua româncă din claasmentul WTA este Mihaela Buzărnescu. Aceasta a urcat pe 24, acesta fiind cel mai bun loc al carierei. Cele două sunt singurele românce din Top 50, după cum veţi vedea.

Irina Begu a coborât 14 poziţii şi e acum pe 56. Sorana Cîrstea a urcat trei locuri, pe 54. Monica Niculescu a coborât de pe 59 pe 60, iar Ana Bogdan, ultima româncă din Top 100, a coborât 21 de poziţii, până pe 87.
În Top 200 WTA, Alexandra Dulgheru a coborât 20 de locuri, pe 145. Irina Bara a urcat 11 poziţii, până pe 140, iar Gabriela Ruse a coborât 15 trepte, până pe locul 197.
Leave a Reply

Top