SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Roger Federer a rămas fără inițialele RF! ”La un moment dat vor reveni la mine”

Roger Federer a rămas fără inițialele RF! ”La un moment dat vor reveni la mine”

Roger Federer nu mai are initialele logo-ului RF, care au ramas la Nike

Despărțirea de firma Nike l-a pus pe Roger Federer într-o situație incredibilă: a rămas fără inițialele RF! El a încercat să explice că ele îi vor reveni în viitor, dar nu a putut spune dacă acesta este apropiat sau îndepărtat. Cert e că acum nu-i mai aparține.
Conferința de presă ce a urmat victoriei cu Dusan Lajovic din primul tur la Wimbledon 2018 a fost axată mai mult pe noul contract cu Uniqlo, decât pe meciul propriu-zis. Roger Federer a fost întrebat, de exemplu, ce se întâmplă cu inițialele RF care îi însoțeau aproape fiecare parte a echipamentului Nike în trecut. Elvețianul a dat un răspuns îngrijorător pentru fani: ”Logo-ul RF este al lui Nike pentru moment, dar va reveni la mine la un moment dat. Sper mai curând mai devreme decât mai târziu, că Nike va fi drăguț și de ajutor în acest proces și mi-l va lăsa. E ceva foarte important pentru mine, pentru fani. Este un întreg proces de revenire. Dar vestea bună e că va reveni la mine la un moment dat”, a spus Federer. Din păcate declarațiile lui confirmă îngrijorările fanilor, căci nici măcar el nu pare că are habar ce se întâmplă cu celebrul lui logo.
Embed from Getty Images

Roger Federer a semnat cu Uniqlo și a rămas fără inițialele RF din logo: ”Nu sunt ale lor pentru totdeauna”

Elvețianul a vorbit în continuare despre acest lucru: ”Acestea sunt inițialele mele. Fac parte din mine. Partea bună e că nu sunt ale lor pentru totdeauna. Într-o perioadă scurtă de timp, vor reveni la mine. Desigur, trebuie să vorbim și cu Uniqlo, să vedem când vom putea vinde haine pentru public”, a mai declarat Federer. Dacă ar fi să ne luăm după estimările tenismenului, abia anul viitor fanii vor putea cumpăra de la Uniqlo ceva care să-i aparțină: ”Totul a fost discutat. Sperăm ca la începutul anului viitor fanii să poată cumpăra lucrurile mele. Pentru moment nu se poate, indiferent de cât de rapizi producători sunt sau cât de buni sunt, tot e nevoie de un pic de timp”, a mai explicat Federer într-una dintre, probabil, cele mai puțin agreabile conferințe de presă din viața lui, căci a fost nevoit să le explice ziariștilor ce firmă minunată e Uniqlo, după ce a plecat de la Nike.
Embed from Getty Images

Roger Federer a semnat cu Uniqlo. Cu ce încălțăminte va juca

Totuși, Roger Federer are ceva Nike cu el pe teren: e vorba de încălțăminte. ”În ceea ce privește situația pantofilor în care joc, eu nu am un contract pentru încălțămintea sport. Aștept cu nerăbdare să văd în ce voi juca, dar deocamdată port Nike. De altfel, și ei și-au arătat interesul de a încheia un contract de pantofi cu mine. Legăturile nu sunt rupte acolo. Am rădăcini adânci cu Nike, am avut o relație minunată timp de 20 de ani. Dar totul e deschis”, a mai spus Federer, dând impresia că și în haine japoneze gândul i-a rămas tot la americanii de la Nike.
Embed from Getty Images

One thought on “Roger Federer a rămas fără inițialele RF! ”La un moment dat vor reveni la mine”

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close