SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, decizie curioasă: și-a aglomerat la maximum programul înainte de US Open

Simona Halep, decizie curioasă: și-a aglomerat la maximum programul înainte de US Open

simona halep roma

Simona Halep a luat o decizie curioasă înainte de US Open 2018. Ea a anunțat că a acceptat un wild-card primit din partea organizatorilor turneului de la New Haven.
O săptămână de acomodare și de odihnă înaintea turneului de la US Open avea Simona Halep, și a dispărut și aceasta. Liderul clasamentului mondial WTA a anunțat că va participa la turneul de la New Haven, pe care l-a câștigat în 2013, competiție programată în săptămâna premergătoare US Open 2018, dar imediat după două turnee infernale, Montreal și Cincinnati.

Evident, acceptarea wild-card-ului a fost făcută cu anunțul corespunzător publicat pe Twitter, în care probabil că nici ea nu crede. Pentru că nu e posibil să spui că abia aștepți să participi la un turneu la care nu te-ai înscris inițial. Dacă ești nerăbdător să joci undeva, te înscrii în termenul legal, nu aștepți un wild-card… E adevărat că de regulă invitațiile vin la pachet cu anumite avantaje, dar asta e altă poveste și până la urmă fiecare doarme cum își așterne.

Numai că, dacă va juca așa cum o știm, va ajunge la US Open gata obosită, după trei săptămâni de tenis intens, la turneele de la Montreal (6-12 august), Cincinnati (13-19 august) și New Haven (19-25 august). US Open 2018 e programat în perioada 27 august – 9 septembrie.

Leave a Reply

Top