SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep, declarații la Wimbledon 2018: ”Nu mai am presiune, abia aștept să încep”

Simona Halep, declarații la Wimbledon 2018: ”Nu mai am presiune, abia aștept să încep”

Simona Halep în acțiune la Roland Garros 2018

Simona Halep principala favorită a turneului de la Wimbledon 2018, a avut o întâlnire cu presa în care a vorbit despre cum va aborda turneul londonez, despre ce a însemnat pentru ea victoria de la Roland Garros 2018, dar și despre multe alte lucruri.
“Nu mă aştept la schimbări mari. Bineînţeles, este în interiorul meu o schimbare, deoarece sunt foarte bucuroasă că am putut să depăşesc acea barieră. Presiunea nu mai există. Visul a devenit realitate. Aşa că nu mă mai stresez deloc cu lucruri ce ţin de câştigarea unui Gran Slam. Este frumos să fii în această poziţie. Îmi oferă doar momente fericite, nimic altceva. Viaţa este aceeaşi, toată lumea este la fel, eu sunt la fel. Sunt aici pregătită să merg înainte. Abia aştept să încep. Nu ştiu cum o să fie acest turneu. Zâmbesc mult, mă simt fericită. Sunt bucuroasă să revin pe teren“, a declarat Halep, într-o conferinţă de presă.

Ea a spus și că antrenorul ei, Darren Cahill, a fost mândru de ce a reușit: ”Discuţiile cu Darren Cahill? A fost mândru de ceea ce am făcut. A fost mândru că m-am putut schimba, că am putut să îmi îmbunătăţesc atitudinea şi toate acestea. Şi după aia a spus doar ”înapoi la muncă””, a mai spus ea.Liderul clasamentului mondial încă se gândește la primirea de pe Arena Națională, de după sosirea de la Roland Garros: “A fost extraordinar că 20.000 de oameni au venit să mă vadă pe mine şi să-mi vadă trofeul. Am avut lacrimi în ochi primind dragostea oamenilor. A fost frumos să văd că oamenii apreciază munca mea şi rezultatele mele. Cred că a fost şi pentru ei un vis, să aibă din nou o jucătoare care câştigă un Grand Slam după 40 de ani. A fost un moment extraordinar. Le mulţumesc că au făcut asta, a fost ceva special. Am primit multă energie din partea lor. Nu cred că acum va fi o presiune mai mare decât înainte, deoarece înainte a fost o presiune imensă şi toată lumea spunea că nu sunt în stare să câştig un Grand Slam pentru că sunt slabă din punct de vedere psihic. Dar acum am făcut-o. Simt că oamenii au înţeles că dacă nu renunţi, dacă munceşti, continui să munceşti la ceea ce ai mai puţin bun, poţi să îţi realizezi visul. Aşa că acum simt că toată lumea este mai relaxată. Bineînţeles, am multe cereri pentru fotografii, autografe, e un pic de nebunie în ţara mea. Dar mă bucur de asta şi încerc să mă descurc cât mai bine posibil. Sunt obişnuită pentru că anul trecut a fost la fel când am atins locul 1″, a mai afirmat Simona Halep.

CITEȘTE ȘI:  Karolina Pliskova are un nou antrenor. E vorba de un nume important al tenisului mondial

Leave a Reply

Top