SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Simona Halep, dezvăluire în premieră: ”Mi-am setat un alt obiectiv”. Ce vrea să câștige în următorii ani

Simona Halep, dezvăluire în premieră: ”Mi-am setat un alt obiectiv”. Ce vrea să câștige în următorii ani

Simona halep sărută trofeul cucerit la Roland Garros 2018

Simona Halep a avut o conferință de presă foarte curprinzătoare la Wimbledon 2018. Ea a dat o veste bună pentru întreg sportul românesc.
După ce ai ajuns lider mondial și ai câștigat și un prim turneu de Grand Slam, împlinindu-ți visul de o viață, ce obiectiv ai mai putea avea ca jucătoare de tenis? Simona Halep nu doar că are răspunsul, dar și-a și făcut public noul obiectiv. Iar acesta este unul care, îndeplinit, ar reprezenta o performanță extraordinară pentru întreg sportul românesc.

CITEȘTE ȘI: Advesarele româncelor în primul tur la Wimbledon 2018

”A fost un vis să câştig la Roland Garros. Am făcut-o, acum mi-am setat un alt obiectiv. Mi-ar plăcea să am o medalie olimpică. Aşa că mă concentrez pe asta”, a declarat Simona Halep la Wimbledon 2018.

CITEȘTE ȘI: Ce va face Simona Halep după turneul de la Wimbledon 2018
Următoarea ediție a Jocurilor Olimpice de vară va avea loc în anul 2020, la Tokyo. Deci acolo este locul unde Simona poate scrie o nouă pagină de istorie pentru România. Singura medalie olimpică pentru tenisul românesc a fost obținută în 2016, la Rio de Janeiro, de perechea Florin Mergea/ Horia Tecău. Aceștia au cucerit medalia de argint.

Simona Halep nu a participat la ediția trecută a Jocurilor Olimpice din cauza amenințării virusului zika.

CITEȘTE ȘI:  WTA Zhuhai 2018: Mihaela Buzărnescu, între petrecerea jucătoarelor și antrenamente - FOTO

Leave a Reply

Top