SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Sorana Cîrstea va dona un incubator Spitalului Județean din Târgoviște

Sorana Cîrstea va dona un incubator Spitalului Județean din Târgoviște

Sorana Cirstea s-a calificat in optimi la Nurnberg

Tenisul modelează caractere foarte frumoase, iar Sorana Cîrstea vine să confirme acest lucru. Ea a decis să doneze un incubator spitalului din orașul său natal.
Sorana Cîrstea va dona miercuri un incubator performant secției de neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Prețul unui astfel de aparat este de aproximativ 75.000 de lei, iar Sorana Cîrstea este a doua reprezentantă a tenisului românesc care face o asfel de donație. Primul a fost Horia Tecău, care a donat două asemenea aparate. Și el tot prin intermediul organizației Salvați Copiii Romania.

În plus, și Simona Halep este de trei ani parte activă a unei campanii a celor de la Dorna care strange bani tocmai pentru strângerea de bani pentru achiziționarea unor incubatoare care au fost și vor fi distribuite acolo unde este nevoie, tot prin intermediul Salvați Copiii.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close