SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Un jucător din Top 20 ATP, suspendat din cauza pariurilor

Un jucător din Top 20 ATP, suspendat din cauza pariurilor

Dacă vreodată s-ar face un top al prostăvanilor din tenisul profesionist, columbianul Robert Farah ar fi pe un loc de frunte. El a fost suspendat trei luni pentru că a făcut reclamă la o casă de pariuri.
Ocupant al locului 16 în clasamentul mondial ATP de dublu, pe care în luna mai a fost chiar pe locul 14, columbianul Robert Farah s-a gândit că nu ar fi rău să facă reclamă unei case de pariuri online. Așa că în februarie a distribuit pe Twitter o reclamă la o astfel de casă de pariuri. Evident, cei de la Tennis Integrity Unit s-au sesizat pe loc și au început să-l chestioneze și ancheteze, pentru a vedea de ce un jucător care nu are voie să facă așa ceva distribuie cu bună știință un astfel de Tweet.
S-a ajuns la concluzia că Farah a fost doar fără minte, nu că ar avea legături cu mafia pariurilor și, pentru că a colaborat cu autoritățile și a sters acea postare, a fost amendat cu 5.000 de dolari și suspendat trei luni. Pentru că, nu-i așa, prostia se plătește. Așa că el va reveni în circuit abia pe 14 octombrie.

Robert Farah, alaturi de Sebastian Cabal, dupa victoria de la Roma 2018
Robert Farah (dreapta), alaturi de Juan Sebastian Cabal, după victoria de la Roma din 2018

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close