SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Wimbledon 2018: 6 meciuri cu românce sunt programate miercuri: 3 la simplu și 3 la dublu

Wimbledon 2018: 6 meciuri cu românce sunt programate miercuri: 3 la simplu și 3 la dublu

O zi plină ne așteaptă miercuri la Wimbledon 2018. Avem nu mai puțin de 6 meciuri cu românce în programul celei de-a treia zile a turneului londonez. Trei dintre ele sunt la simplu, iar eroinele vor fi Alexandra Dulgheru, Mihaela Buzărnescu şi Sorana Cîrstea. Toate joacă în turul al doilea.
VEZI ȘI: Programul zilei la Wimbledon 2018

Alexandra Dulgheru va deschide balul de pe terenul 1 contra unei jucătoare legendare din circuit: americanca Venus Williams. Partida va începe la ora 15.00.

CITEȘTE ȘI: Cine televizează turneul Wimbledon 2018 în România

Tot în primul meci, dar pe un alt teren, Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe reprezentanta gazdelor, Katie Swan. Meciul de la ora 13.30 va fi și momentul ideal pentru a o răzbuna pe Irina Begu, partenera Mihaelei de dublu din ultima perioadă, care a fost eliminată de la Wimbledon 2018 din concursul de simplu chiar de Swan.

Tot de la ora 13.30, Sorana Cîrstea va juca în turul secund contra rusoaicei Evghenia Rodina.Trei românce joacă la dublu miercuri la Wimbledon 2018

Începe la Wimbledon 2018 și concursul feminin de dublu, acolo unde avem multe perechi cu românce. Trei dintre ele vor juca miercuri.

Desemnate cap de serie numărul 3, Monica Niculescu și Kirsten Flipkens, din Belgia, vor juca, în jurul orei 18.00, contra perechii Iulia Putintseva/ Alja Tomljanovic.

Tot cam de la ora 18.00 va reveni pe teren și Sorana Cîrstea. Aceasta face pereche cu spaniola Sara Sorribes Tormo, iar ele vor vor evolua contra perechii Elise Mertens/ Demi Schuurs.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, Irina Begu și Sorana Cîrstea joacă azi la simplu sau dublu la Wimbledon

În fine, Ana Bogdan va juca, de la ora 13.30, alături de americanca K. Christian, contra perechii Yingying Duan/ Aliaksandra Sasnovich.

Leave a Reply

Top