SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Wimbledon 2018: Mihaela Buzărnescu joacă vineri în turul 3. De asemenea, pe teren se vor afla mai multe românce la dublu

Wimbledon 2018: Mihaela Buzărnescu joacă vineri în turul 3. De asemenea, pe teren se vor afla mai multe românce la dublu

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon 2018

Toți ochii vor fi azi pe Mihaela Buzărnescu, în cea de-a cincea zi de la Wimbledon 2018. Ea va juca în turul al treilea. Meciul va fi televizat pe Eurosport.
Meciul dintre Mihaela Buzărnescu și Karolina Pliskova, din Cehia, va avea loc pe Terenul 1, în jurul orei 17.00. De fapt, imediat ce se va încheia partida Venus Williams – Kiki Bertens, care va începe la ora 15.00.

Tot azi se joacă mai multe meciuri de dublu cu participare românească. De la ora 15.30, Monica Niculescu și Kirsten Flipkens vor juca în turul secund, contra americancelor Sofia Kenin şi Sachia Vickery.

Irina Bara revine azi pe teren pentru a încheia socotelile începute ieri în primul tur la dublu. Ea și partenera ei, Alize Cornet, vor relua meciul cu favoritele 4, Andreja Klepac/ Maria Jose Martinez Sanchez, de la scorul de 1-1 la seturi. Setul decisiv va începe în jurul orei 17.00.
La dublu mixt, Raluca Olaru şi francezul Fabrice Martin vor juca, de la ora 15.00, contra australienilor Ashleigh Barty/ Thanasi Kokkinakis.

Mihaela Buzărnescu va avea o zi plină, căci va juca în turul 1 la mixt tot azi. Ea face pereche cu polonezul Marcin Matkowski, iar adversari le vor fi pe înserat Alicja Rosolska și Divij Sharan

Leave a Reply

Top