SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Wimbledon 2018: Mike Bryan revine pe locul 1 și stabilește un nou record

Wimbledon 2018: Mike Bryan revine pe locul 1 și stabilește un nou record

Mike Bryan face pereche cu Jack Sock la Wimbledon 2018

Aerul de Cluj i-a făcut bine lui Mike Bryan. La câteva săptămâni după ce a jucat la demonstrativul din cadrul Sports Festival, americanul și-a asigurat, la Wimbledon 2018, punctele necesare revenirii pe primul loc în clasamentul mondial ATP de dublu. El devine cel mai în vârstă lider mondial din istorie.
Mike Bryan continuă să scrie istorie în tenis. Chiar și fără fratele lui, Bob, care e accidentat, el a reușit să se califice în semifinale la Wimbledon 2018. partener îi este compatriotul său, Jack Sock, iar bucuria calificării este cu atât mai mare cu cât punctele obținute îi asigură revenirea pe primul loc în clasamentul mondial ATP de dublu de luni!

CITEȘTE ȘI: Avem un nou lider mondial și în clasamentul WTA de dublu
Atunci va avea fix 40 de ani și 78 de zile, ceea ce înseamnă că va fi cel mai în vârstă lider mondial din tenisul mondial masculin! Nici nu știu dacă să mă bucur pentru tinerețea fără bătrânețe a lui Mike Bryan, sau să mă întristez, căci astfel de recorduri confirmă faptul că tinerii jucători de valoare încă se lasă așteptați…

Precedentul record de ”bătrânețe” îi aparținea canadianului Daniel Nestor, care a fost lider mondial ultima dată la vârsta de 40 de ani și 5 zile. Se întâmpla la 9 septembrie 2012.

Leave a Reply

Top