SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Wimbledon 2018: Nici o jucătoare din Top 10 WTA nu a ajuns în sferturi! Iată programul sferturilor și rezultatele optimilor de finală

Wimbledon 2018: Nici o jucătoare din Top 10 WTA nu a ajuns în sferturi! Iată programul sferturilor și rezultatele optimilor de finală

Serena Williams a castigat in doua seturi primul meci disputat pe iarba dupa doi ani

Turneul feminin de la Wimbledon 2018 are parte de o ediție istorică. Pentru că nici măcar o jucătoare din Top 10 nu a ajuns în sferturile de finală!



Karolina Pliskova, jucătoarea cel mai bine clasată – favorită 10 – a fost învinsă de olandeza Kiki Bertens, care s-a  impus cu 6-3, 7-6. Ea va juca în sferturi cu nemțoaica Julia Goerges, învingătoare cu 6-3, 6-2 în fața croatei Donna Vekic.

Angelique Kerber, cap de serie numărul 11, rămasă principala favorită a turneului, a învins-o în optimi pe elveţianca Belinda Bencic, scor 6-3, 7-6. În sferturi, ea va juca împotriva rusoaicei Daria Kasatkina, care a învins-o cu 6-7, 6-3, 6-2 pe nelgianca Van Uytvanck.

Învingătoarea Simonei Halep din turul trei, taiwaneza Su-Wei Hsieh, a fost eliminată în optimi de Dominika Cibulkova, care s-a impus cu 6-4, 6-1. Slovaca va juca în sferturi contra Jelenei Ostapenko, învingătoare cu 7-6, 6-0, de belarusa Aliaksandra Sasnovici.




În fine, ultimul sfert de finală le va opune pe Serena Williams și pe Camila Giorgi. Serena Williams a demonstrat că specialiștii au cam avut dreptate când au considerat-o favorită la titlu. Ea a învins-o în optimi, cu scorul de 6-2, 6-2 pe rusoaica Evgenia Rodina. Giorgi, la rândul ei, a trecut de o altă rusoaică, Ekaterina Makarova, scor 6-3, 6-4.

Wimbledon 2018: Programul sferturilor feminine

Cibulkova – Ostapenko

Kasatkina – Kerber

Bertens – Goerges

Serena Williams – Giorgi

Leave a Reply

Top